Panda

Hannan Kakut käyttää laadukkaita, Jyväskylässä valmistettuja, Pandan suklaita tuotteissaan. Pandan maukkaat tuotteet ovat aina saatavilla tuoreina ja pystymme osaltamme tukemaan paikallista tuotantoa. Jyväskylässä suklaata on valmistettu Pandan tehtaalla jo vuodesta 1925. Lisää tietoa ihanista suklaista ja muista tuotteista löydät klikkaamalla Pandan logoa.


K-Market Lohikoski

K-Market Lohikoski sijaitsee aivan leipomomme vieressä. Toimitamme kauppaan Maanantaisin ja Torstaisin makeita leivonnaisia ja Perjantaisin kuppikakkuja irtomyyntiin. Seuraathan SOMEssa vaihtuvia kuppikakku makuja viikottain. Voit myös valita tuotteesi noutopisteeksi K-Market Lohikosken. 


Varjola

Varjola on viehättävä matkailutila ihanissa koskimaisemissa Laukaassa. Varjolasta löydät puitteet monipuolisesti juhliin, virkistäytymiseen ja rentoutumiseen. Hannan Kakut toteuttaa yhteistyössä juhliinne erikoisemmat kakku toiveet.


Yhteistyö

Yrityksemme tekee mielellään yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Olisiko teillä joku idea? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Hannan Kakut Y-2764113-1
Betonitehtaantie 1
40320 JYVÄSKYLÄ
info(@)hannankakut.fi
045 111 3858 (arkisin 9-15.00)

Lauantaisin noutotunti 10-11.00 Leipomolta
Sunnuntaisin olemme SULJETTU.